La billige senger være en del av din innredning

Er du en ekte innredningshai med øye for detaljer? Da setter du helt sikkert pris på at det er en rød tråd i din innredning. Du vil gjerne ha at både innredningsstil, farger, møbler og interiør går opp i en høyere enhet. Men selv om alt i hjemmet ditt komplementerer hverandre, kan du fortsatt finne de enkelte delene til en overkommelig pris. For eksempel kan du få billige senger som samtidig ser fantastisk ut i hjemmet ditt.

Velg en sengetype som passer til din innredningsstil

Hvis du ønsker billige senger som ikke ser billige ut, bør du finne en sengetype som passer til hjemmet ditt. Hvis du for eksempel allerede har klesskap i én type tre, bør sengerammen supplere denne tresorten. Ofte er det best med nøyaktig samme tresort. Andre ganger kan det være tilstrekkelig at fargene på henholdsvis klesskap og seng matcher.

Det er også viktig at sengetypen passer til din innredningsstil. Hvis du for eksempel har en minimalistisk innredningsstil, kan en viktoriansk sengeramme med mange detaljer se malplassert ut – og omvendt. Når du ser på billige senger, bør du gå etter en sengeramme som passer til din innredningsstil.

Finn sengetøy som matcher hjemmets uttrykk

Det er ikke bare sengerammen som skal matche hjemmets uttrykk. Sengetøyet kan være et viktig blikkfang som enten kan komplementere eller motarbeide uttrykket du ønsker å skape.

Hvis du for eksempel har mye kunst eller interiør i soverommet, kan det være en god idé med noe mer nedtonet sengetøy, i hvert fall fargemessig. Ellers kan soverommet raskt virke «støyende» visuelt.

Har du derimot ikke så mye annet i soverommet, kan du tillate deg å velge noe mer livlig sengetøy. I så fall kan rommet lett bære det.

Igjen er det viktig at du ser til resten av innredningen. Har du en tidstypisk nordisk innredningsstil, vil nøytrale og myke farger være å foretrekke i soverommet på dine billige senger.

Kjøp dine billige senger hos Bedre Nætter NO

Leter du etter en eller flere billige senger til soverommet ditt? Da kan du med fordel legge veien innom Bedre Nætter NO. Her har de utviklet en algoritme som hjelper deg med å velge de riktige billige sengene til akkurat deg.

Selv om du leter etter billige senger, er det fortsatt viktig at sengen komplementerer deg og kroppen din best mulig. Det hjelper Bedre Nætter NO deg med å finne.