Pusse opp badet – Hva er hot nå?

Badet er et av de rommene som koster mest å pusse opp, så en bør virkelig fundere på hvilken stil en vil ha før en setter i gang! Og det er ikke bare å angre seg etterpå, det kan bli en dyrkjøpt erfaring. Det som trender nå når det gjelder baderommet er metallic, runde speil og nøytrale farger (eller svart)!

Når det gjelder baderom er det viktig at profesjonelle tar seg av jobben, ellers kan du få problemer med forsikringen om uhellet er ute. Dette gjelder selvfølgelig ikke selve interiøret, du kan gjøre alt som er utenfor veggene selv. Du trenger heller ikke byggesøknad som privatperson for å pusse opp badet, det kan du lese mer om på boligsøknad.no.

Hvilken trend er det som passer deg best?

Mange kan nok syntes at det kan bli vel mye med et svart bad, men det passer for noen! Et svart bad kan jo kanskje også bli vel mye i lengden? Det bør i hvert fall overveies nøye før en setter i gang. Nøytrale farger som grå og grønn er nok mer for allmuen, dette er farger som behager de fleste og er behagelige å se på. Et annet trekk med baderomstrender er heavy metallic, det vil si at kobber, stål og messing er i vinden. Det gir baderommet litt ekstra bling!

Når det gjelder baderomsmøbler kan en med fordel ha runde speil og enkle naturlige innspill som steiner eller gamle planker fra havet! Kun fantasien setter grenser!

Da er det bare å sette i gang!

Kilder: Boligpluss, Aftenposten