Lysere hverdag med interiør

Nå som vi er midtvinters er det som regel litt mørkt og været tvinger oss til å holde oss innendørs, og vi kjenner at det begynner å klø noe enormt i oss. Vi kjenner på rastløsheten som brer seg sakte men sikkert over oss. men både vær og corona situasjonen tillater oss ikke å gjøre så mye ute eller sammen med andre. Dermed blir vi tvunget til å sitte hjemme i vår egen stue å finne på noe.

Det er så utrolig mye man kan gjøre hjemme bortsett fra å shoppe på nettbutikker (https://selvsjekk.com) og bestille covidtester og andre tester.. Dette er en mulighet til å få frem den kreative siden av oss. Ikke la vær og virus stoppe oss fra å få litt glede i hverdagen. Hva med å legge fra seg laptopen eller mobilen og finne på noe som kan lyse opp stua eller rommet vi sitter å stirrer på dag ut og dag inn. Det skal ikke så mye før til før vi føler oss bedre. En liten forandring er alt som trengs.

Ommøblere og male

Sitter man inne lenge nok på en og samme rom, så blir man lei av det samme synet hele tiden. Vi er skapninger som liker litt forandringer, og det skal ikke mye til før det kjedelig synet blir mer attraktiv, hvertfall for en stund.

Interiørtips fra Halvor Bakke:

Det er enkelte ting man kan gjøre hjemme uten at det skal koste ei krone. Ommøblering er ordet. Sett i gang med å flytte litt på ting som man har i stua. TV-benken eller kanskje vitrineskapet i hjørnet har stått på samme plass siden huset eller leiligheten ble overtatt. Hva med å flytte det til en annen del av rommet og hjørne? Slike små forandringer er faktisk nok til at vi blir kreative og kjedsomheten forsvinner. Dette er ikke noe som tar dager å fullføre, men det vil hvertfall kunne holde oss okkupert et par timer.

Skal man slå på stortromma kan man i tillegg også kanskje friske opp med en strøk maling på vegger og tak mens man er i gang med å flytte på møbler uansett. Velg en lysere farge slik at man ikke føler at man sitter i et grått og trist rom. Mal med glade og lyse farger som får frem smilet i deg. En liten maleprosjekt kan gjerne holde oss opptatt i et par dager, alt etter hvor stort rommet er.